Свържи се с нас:
📞 0883 52 32 42

Плащане и доставка

В магазин Belle Siena плащането се извърша чрез наложен платеж. За доставка на своите продукти, магазинът използва услугите на куриерска фирма 'Eконт' и куриерска фирма 'Спиди'. Поръчките се изпълняват в срок до 5 работни дни. 

  • Доставки до офис на куриер се извършват със Спиди или Еконт.

Стандартната доставка до офис на 'Еконт' за София и страната е около 6,00 лв (до 3кг). Преди да завършите поръчката, ще се визуализира Еконт калкулатор, чрез който ще можете да видите точната сума на доставка (с включена такса за наложен платеж). В сумата за доставка е включена услуга 'известяване чрез 'смс'.  

От 18.05.21 предлагаме доставка и до офис на Спиди. Стандартната доставка до офис на 'Спиди' за София и страната е около 4лв (до 1кг, за по-голям брой продукти, цената се увеличава). Преди да завършите поръчката, ще се покаже Спиди калкулатор, чрез който ще можете да видите точната сума на доставка. Спиди калкулаторът НЕ визуализира допълнителната такса за пощенски паричен превод, която е 0,5% или минимум 0,50 стотинки без ДДС (от сумата на поръчката Ви). Тази такса е за сметка на клиента и следва да се заплати при получаване на пратката.

  • Доставки до адрес се извършват само със Спиди. 

Доставки до адрес на клиента се извършват със Спиди като ориентировъчната сума е около 5,50 лв (до 1кг, за по-голям брой продукти, цената се увеличава). Преди да завършите поръчката, ще се визуализира Спиди калкулатор, чрез който ще можете да видите точната сума на доставка. Спиди калкулаторът НЕ показва допълнителната такса за пощенски паричен превод, която е 0,5% или минимум 0,50 стотинки без ДДС (от сумата на поръчката Ви). Тази такса е за сметка на клиента и следва да се заплати при получаване на пратката.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки